Hoe werkt het?

Als je interesse hebt in een luisterkind-afstemming, stuur ik jou eerst wat informatie toe over de desbetreffende afstemmingssoort (regulier, kinderwens, geboorteverwerking of levensbrug). Als je na het lezen van deze informatie een “ja” voelt, en je wil graag dat ik een afstemming voor jou of je kind maak dan stuur je mij de gevraagde informatie.

Na het ontvangen van deze informatie en de betaling maak ik binnen 2 weken de afstemming voor jou. Mocht het mij binnen twee weken niet lukken, dan laat ik dit op tijd weten en dan kan je eventueel de keuze maken om naar een andere luisterkind-werker over te stappen. Ik kan je hier uiteraard bij helpen.


Goed om te weten

 

  • Ik doe de afstemming binnen de twee weken wanneer het mij uit komt
  • De afstemming doe ik op afstand en ons contact verloopt via e-mail
  • Je ontvangt een uitgeschreven afstemming via de e-mail, zodat je deze vaker terug kan lezen