Jaarwiel

Een jaarwiel wordt gelegd voor jouw komende 12 maanden. Deze legging geeft de essentie van de komende 12 maanden weer en geeft je een overkoepelend thema voor het komende jaar. Het jaarwiel kan antwoord geven op wat het komende jaar je gaat brengen, wat je te wachten staat en of er eventueel veranderingen op je pad komen.

Om een jaarwiel te kunnen leggen, stem ik ook af op jouw energie en op basis hiervan trek ik de kaarten die voor jou bedoeld zijn.

Voor de jaarwielen maak ik gebruik van het kaartendeck “The Wild Unknown Animal Spirit” van Kim Krans. Een prachtig kaartendeck met veel van de wonderlijke dieren met hun bijzondere eigenschappen of gaves. De dieren zijn in het deck opgedeeld in de vier elementen: aarde, water, vuur en lucht. Daarnaast is er een aantal “Ether (Spirit)” kaarten. Als mens ben je opgebouwd uit al deze elementen, waarbij iedereen een andere samenstelling heeft.

Wil jij ook weten hoe jij het komende jaar om kunt gaan met wat er allemaal staat te gebeuren in jouw leven? Laat mij een jaarwiel voor je maken! Een mooi cadeau voor jezelf op je verjaardag (doe de aanvraag dan wel op tijd van te voren), of om het nieuwe jaar in te luiden en hier jouw goede voornemens op aan te kunnen passen.

De kosten voor een jaarwiel zijn €45. Je krijgt hiervoor een uitgewerkt document waarin je voor de komende 12 maanden do’s en don’ts kunt lezen, passend bij het dier van die maand, naast de 12 maanden is er ook een jaarkaart. Het jaarwiel bestaat dus uit 13 kaarten.

Ik ga voor je aan de slag na ontvangst van jouw gegevens en betaling. Samen kunnen we kijken wat voor jou een mooi moment is om het jaarwiel in te laten gaan, bij geen voorkeur ontvang je het jaarwiel uiterlijk binnen twee weken in je mailbox.