Luisterkind

Luisterkind maakt het onbewuste bewust. Dit doen we middels een bepaalde methode van afstemmen, Luisterkind. Afstemmen is op energetisch niveau luisteren en boodschappen doorgeven op een bewust niveau. Luisterkind is de methode waarmee de afstemming opgeschreven wordt.

 

Luisterkind houdt in dat je middels vragen van de aanvrager komt tot een geschreven afstemming waarin uitgediept wordt waar het probleem, de gedraging of gewoonte door veroorzaakt wordt. Daarnaast worden er ook concrete handvatten gegeven om zelf mee aan de slag te gaan (ik kan niet al het werk voor je doen). Soms verandert er al iets gewoon door het aanvragen van een afstemming, of kan er tijdens de afstemming op energetisch niveau iets in gang gezet worden. 

 

Energetisch werk is magisch : )

 

Elke afstemming is anders, zelfs een afstemming op dezelfde persoon met dezelfde vragen, door twee luisterkindwerkers gemaakt, is anders. Net als dat je in het dagelijkse leven niet bij iedereen je hart uit stort, zo gebeurt dit ook niet in een afstemming. Er komt naar boven wat op dat moment aandacht nodig heeft en wat jouw ziel kwijt wil.

 

Er zijn verschillende vormen van afstemmingen, binnen luisterkind maken we het volgende onderscheid:

– reguliere afstemming

– kinderwens

– geboorteverwerking

– levensbrug

 

Elke afstemming heeft hetzelfde tarief van €69. 

 

Naast bovenstaande typen van afstemmingen kan ik ook een geboortebegeleiding-afstemming maken, speciaal voor zwangere vrouwen vanaf week 28. Deze wijkt af van de normale manier van afstemmen, hierbij krijg je namelijk niet 1 maar 4 losse afstemmingen, waarbij jij, als moeder in spé, ook even rustig gaat zitten of liggen en je kindje in de buik voelt.

 

De kosten voor deze 4 afstemmingen samen zijn €145.