Over mij

Lisanne

 

Mijn naam is Lisanne Dragt, getrouwd met Martijn en moeder van 2 kinderen. In 2020 kwam ik in aanraking met Luisterkind, ik heb toen afstemmingen laten doen voor beide kinderen en voor mezelf. Ik vind het bizar wat iemand die mijn kinderen niet kent, nooit gezien heeft, kon vertellen. Ik herkende mijn kinderen heel erg in de afstemming en heb sindsdien ook echt wat gehad aan de afstemmingen. Onze jongste sliep een tijdje heel slecht in, door een mini-afstemming begrepen we dat hij moeite had met de overgang tussen dag en nacht. Door hier een ritueel aan te koppelen, sliep hij de volgende dag gelijk alweer goed in. 

 

Waarom Luisterkind voor mij?

Al jaren ben ik op zoek naar mijn eigen pad. Sinds ik 18 was zet ik kleine stapjes in de goede richting. Ik ben begonnen met yoga, ik heb reiki 1 gehaald en ik heb verschillende coaches gehad om mij te ondersteunen in mijn zoektocht.

Uiteindelijk heeft het allemaal het doel om dichterbij mezelf te komen, wie ik ben, waar ik voor leef, waarom ik hier op aarde ben. Met luisterkind ben ik een stap dichterbij mijn doel gekomen. Hiermee kan ik op een prachtige manier mensen helpen, ik kan mooie stukken schrijven, fijne en mooie mensen leren kennen.

Luisterkind geeft mij de mogelijkheid om, naast mijn huidige werk, rustig op te gaan bouwen naar wat ik werkelijk wil. En wat dat is, dat wat ik nog niet. Dat is onderdeel van mijn pad 🙂

In het dagelijks leven werk ik bij een zorginstelling als contractbeheerder, ben ik bezig met cijfers, begrotingen, kostprijzen, contracten in het Sociaal Domein en subsidies. Hierin vind ik het fijn om mijn analytische vaardigheden in te zetten, puzzels op te lossen, te kunnen sparren met collega’s hoe we het beste iets aan kunnen vliegen.