Voor wie?

Luisterkind is voor iedereen vanaf 0 tot 120, en eigenlijk zelfs ook vóór de geboorte, en na het overlijden. Energie gaat namelijk niet dood, en is er al voordat je geboren wordt. Er kan dus ook voor die tijd al iets in je energie vast komen te zitten, of dat nu gebeurt bij de conceptie, tijdens de zwangerschap of bevalling. Het kan sporen achter laten, als je denkt dat jouw geboorte of die van je kind zorgt voor problemen in het nu, vraag dan een geboorteverwerking aan.


Voorbeeldvragen geboorteverwerking
– ik voel al vanaf de geboorte een afstand tot mijn zoon/dochter. Hoe komt dit?
– mijn kind huilt dag en nacht. Komt dit door de geboorte?
– ik voel me altijd het buitenbeentje in het gezin, is mijn moeder wel bewust zwanger van mij geworden?
– mijn zoon/dochter is erg snel geboren, heeft hij/zij hier last van?

Uiteraard zijn alle vragen mogelijk rondom jouw geboorte of die van je kinderen. Bij kinderen ouder dan 10 heb ik toestemming nodig van het kind om de afstemming te mogen doen.


Willen jullie graag kinderen krijgen, maar lukt dit op de een of andere reden niet? Hebben jullie alles op medisch gebied al geprobeerd, of willen jullie juist voordat je hiermee gaat beginnen kijken of er iets in de energie recht gezet kan worden? Dit kan middels een kinderwens-afstemming! Wellicht wordt op deze manier ruimte gecreëerd om jullie kinderwens in vervulling te kunnen laten gaan. Je krijgt altijd handvatten om weer door te kunnen gaan. Ook door mannen kan deze afstemming aangevraagd worden. Daarnaast hoeft het niet eens over een natuurlijke kinderwens te gaan, maar kunnen we ook kijken waar het niet lekker stroomt bij bijvoorbeeld adoptie. Alle kinderwensen zijn welkom!


Voorbeeldvragen kinderwens
– word ik nog wel zwanger of moet ik mijn wens loslaten?
– is er een ziel bij ons aanwezig die ons kindje wil worden?
– moeten mijn man en ik samen nog een bepaalde stap zetten, of heeft een van ons nog iets te doen voor ons kindje mag komen?
– heeft het ongeboren kindje een boodschap voor ons?
– waarom is de vorige zwangerschap misgegaan?

Bovenstaande vragen geven een richting en zijn zeker niet limitatief; volg je gevoel en voel wat jij graag zou willen weten.


Luisterkind is ook mogelijk om een brug te slaan tussen het leven en de (naderende) dood. Deze afstemmingen zijn mogelijk voor mensen die in coma zijn, of door ziekte niet meer in staat zijn om zelf te kunnen communiceren (door spraak of helemaal niet). Wat willen zij hun nabestaanden nog meegeven? Wat vinden zij belangrijk in het afscheid en erna? Ook voor mensen die al overleden zijn, kan een levensbrug-afstemming verlichting geven, voor jou als aanvrager in jouw aardse leven, of voor de overledene om nog wat woorden kwijt te kunnen.